Referencer

Hvad har jeg hjulpet andre kunder med

Ledelsesudvikling

I et privat hjemmeplejefirma arbejdede jeg med en af mine faste samarbejdspartnere om at udvikle gruppen af planlægger og ledere. Vi gennemførte en organisatorisk analyse og designede et lederudviklingsforløb, med afsæt i de primære udfordringer fra analysen. Forløbet blev gennemført, sammen med et executive coaching forløb for direktøren.

Coaching-forløb

Som uddannet coach, har jeg gennemført flere coaching forløb af både ledere og medarbejdere. Fælles for alle forløb er et ønske om at forstå hvorfor nogle situationer og personer er svære at være i og opleves som fastlåste. I coachingen skaber vi indsigt i og forståelse for de følelsesmæssige reaktioner, der spænder ben for at få løst op og skabt forandring.

Interim personaleleder

I en stor virksomhed, med en agil udviklingsorganisation, var der udfordringer med fastholdelsen af Scrummasters. Ledelsen ønskede hjælp til at varetage personaleledelsen for gruppen, samt sparring på at nyt organisatorisk set-up. I løbet af 8 måneder lykkedes det at fastholde flertallet og supplere gruppen. Et nyt organisatorisk set-up blev besluttet og jeg overleverede til en ny leder.

Interim HR chef

I en finansiel virksomhed på ca. 100 medarbejdere, ønskede ledelsen en erfaren ressource på posten, mens HR.chefen var på barsel. Opgaven var at eksekvere på den aftalte HR-strategi og drive HR i dagligdagen, herunder være Business Partner for organisationens ledere. En af de vigtigste strategiske opgaver var design og afvikling af et lederudviklingsforløb.

Tilpasse organisation

Som businesspartner har jeg designet små og store organisationsændringer. Det er alt fra selve organisationsdiagrammet, funktionernes ansvarsområder og snitflader til roller og deres ansvar.

Og selvfølgelig implementeringen af den nye organisation, hvilket kan være komplekst.

Løn-gennemsigtighed

En større dansk NGO ønskede at få skabt transparens om den årlige lønreguleringsproces og med det en generel gennemsigtighed ift. lønninger og stillinger. Som konsulent gennemførte jeg et projekt hvor vi vedtog en lønpolitik og beskrev den årlige lønreguleringsproces. I samarbejde med Mercer etablerde vi en lønstruktur med lønbånd for forskellige stillingskategorier.

Større programmer

Som programdirektør, har jeg stået i spidsen for at implementere GDPR-compliance i systemer og forretningsprocesser. Både som dataansvarlig for virksomheden egne data og som databehandler for virksomhedens mange kunder.

Hvad siger kunderne?

Rum til forandring ApS

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Uanset om der er basis for et samarbejde efterfølgende lover jeg, at du bliver inspireret til hvordan du kan få løst dine udfordringer.

Ring til mig på telefon (+45) 21 24 02 50 eller send en mail til lotte@rumtilforandring.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.