Ledercoaching og interim ledelse

Ledercoaching og interim ledelse

null

Ledercoaching

Ledelse kan være en ensom opgave. Det er en udfordring at få troværdig feed-back og de fleste problemstillinger kan du ikke dele.

Samtidig er du afgørende for at organisationen fungerer effektivt og de rette mennesker trives. Du skal holde fokus på det lidt længere sigte, i en hverdag der er fyldt med dagligdagens drift-udfordringer.

Med ledercoaching / ledersparring, kan du blive klogere på dig og din organisation sammen med en erfaren leder og coach.

Se mere om min coaching metode her.

null

Interim ledelse

Mangel på ledelse kan koste virksomheden dyrt. En interim / midlertidig leder kan i nogle situationer være en fornuftig investering.

Det kan fx være i forbindelse med:

  • Etablering af en ny funktion
  • En afdeling, der skal tilbage på ret kurs
  • En central leder, som skal på barsel
  • Et vigtigt projekt, der skal leveres

En erfaren interim leder kan være en gave for organisationen. Ikke bare på den lederpost der varetages i en periode, også ledergruppen kan få glæde af en kollega med stærke ledelseskompetencer.

Rum til forandring ApS

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Uanset om der er basis for et samarbejde efterfølgende lover jeg, at du bliver inspireret til hvordan du kan få løst dine udfordringer.

Ring til mig på telefon (+45) 21 24 02 50 eller send en mail til lotte@rumtilforandring.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.