Coaching

Coaching

Ledercoaching, karrierecoaching, stress coaching, resultatcoaching, … – uanset hvad du vil arbejde med i din coaching, kan jeg hjælpe dig til forandring.

Mit fundament er min mangeårige erfaring som sparringspartner for ledere, eget lederskab og coach-uddannelsen ”Leading emotions”.

Coaching metode

Den coachingmetode jeg bruger, er emotionel coaching. Det er en coachingform, der integrerer organisations- og individperspektiv. Med andre ord er det en coachingform, der giver os mulighed for at forstå og arbejde med de dynamikker der er i dig og dem der er i den organisation du er en del af. Det er min opgave, at det foregår med den rette dosering af udfordring, nærvær og indsigt.

Et coaching forløb

Som din coach er min opgave at guide dig til at finde din vej igennem udfordringerne. Det er din længsel om en forbedring der er drivkraften og sammen søger vi at forstå kompleksiteten i de bevidste og ubevidste valg du træffer.

Følelser er vores vigtigste kompas i livet. De hjælper os til at sætte grænser, navigere i relationer, passe på os selv og drage omsorg for andre.

Nogle gange skygger livserfaringer for vores evne til at mærke den ægte følelse og vores handlinger bliver styret af frygt. Frygt for at være uenige, frygt for ikke at passe ind, frygt for at blive svigtet, frygt for at miste vores job, ….

Frygten vil gerne dulmes. Den er ubehagelig. Vores handlinger kan blive styret af, at vi søger anerkendelse/bekræftelse eller vi søger at undgå relationer/situationer, hvor frygten er særligt til stede. Vi kan også opleve, at vi fejlfortolker situationer, med uhensigtsmæssige konsekvenser til følge.

Jeg ser det som min opgave, at se dig, støtte dig i at være med dig og hjælpe dig til at finde din vej.

Rum til forandring ApS

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Uanset om der er basis for et samarbejde efterfølgende lover jeg, at du bliver inspireret til hvordan du kan få løst dine udfordringer.

Ring til mig på telefon (+45) 21 24 02 50 eller send en mail til lotte@rumtilforandring.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.