Om mig

Om Rum til forandring

Hvad laver en Business Partner og hvordan får du hjælp til at lykkes med den nødvendige forretningsudvikling

En business partner har fokus på at du når dine mål

Uanset om der er en helt konkret opgave (fx en rekruttering eller indkøb af et nyt IT system), eller et større samarbejde (fx at lykkes med virksomhedens strategi), så vil jeg, som din Business Partner, altid have fokus på at løse opgaven, så den bidrager til, at du forretningsmæssigt lykkes.

Vores arbejdsdeling er klar:

Du er ansvarlig for indholdet. Du ved hvad du drømmer om, du kender din virksomhed. Du beslutter hvad du vil fokusere på og hvor meget du vil investere i det. Du bestemmer målsætningerne og tidsperspektivet.

Jeg er ansvarlig for processen

Det vil sige jeg er projektleder og træner fra start til slut. Jeg styrer vores møder, jeg dokumenterer det vi finder frem til og aftaler. Jeg inspirerer dig og holder dig op på det, du har besluttet at gøre.

Hvis du har brug for ekstra hjælp, kan vi fx aftale at:

 • Jeg løser nogle konkrete opgaver (fx rekrutteringer, optimering af processer, implementering af IT-system eller ny lovgivning).
 • Jeg hjælper med at indgå samarbejder med leverandører (fx leverandør af nyt system, hjælp til markedsføring)

Hvad har jeg hjulpet med

Jeg har fx hjulpet ledere og virksomheder med at:

 • Formulere mål og strategier
 • Implementere IT-systemer
 • Tilpasse organisationen
 • Implementere lovgivning
 • Udvikle ledere og ledergrupper
 • Gennemføre omkostningsbesparelser

Book et uforpligtende inspirationsmøde og opdag hvad jeg kan gøre for jer

Om Rum til forandring

Erfaring bag min ledelsesrådgivning og personlig integritet i samarbejdsrelationen

Solid erfaring bag Rum til forandring ApS

 

Jeg har +20 års erfaring med ledelse og ledelsesrådgivning. Jeg har blandt andet været kompetenceudviklingschef i PFA, HR-businesspartner i Københavns Lufthavne og HR-direktør og del af virksomhedens ledelse i BEC Financial Technologies.

I løbet af min karriere har jeg også deltaget i og været ansvarlig for flere store organisatoriske projekter, lige fra implementering af learning management system, over GDPR-compliance til skaleret agil transformation . Jeg har været alt fra projektdeltager, over programleder til programdirektør (programejer).

Se mere her: LinkedIn

Din business partner – strategi og forretningsudvikling

Som del af den øverste ledelse i virksomheden, har jeg taget del i og taget medansvar for virksomhedens forretningsudvikling. Fra formulering af strategi, over gennemførsel af projekter og indsatser, til opfølgning på, om vi nåede vores mål.

I arbejdet med forretningsudvikling, har jeg det som en styrke, at jeg både har en økonomi og en HR uddannelse. Suppleret med min brede erfaring, gør det mig i stand til hurtigt at forstå en given forretning og se både potentialet og udfordringerne.

Passion og forretningsforståelse

Jeg tror på, at exceptionelle resultater skabes, når vi er begejstrede for det vi laver.

Jeg brænder for at hjælpe andre til at lykkes og opleve at min passion og mine kompetencer kan supplere dygtige ledere og bidrage til at de når deres mål.

De ledere jeg har været Business Partner for, har sat særlig pris på min evne til at forstå deres forretning og deres marked. De oplever at min sparring gør dem skarpere på deres ambitioner og udfordringer, og at vores samarbejde løfter dem både ledelsesmæssigt og personligt.

Mine fire kerneværdier

 • Tillid og fortrolighed
  Jeg har tillid til dig og din virksomhed. Jeg ser dine styrker og dine muligheder. Du kan have tillid til mig og min fortrolighed.
 • Udfordrer dig
  Jeg stiller krav og udfordrer dig. Jeg forstår, hvad der kan spænde ben for dig. Du kan forvente klare aftaler og at jeg holder hvad jeg lover.
 • Solidt håndværk
  Jeg har den faglige værktøjskasse fyldt op og forstår at bruge netop de værktøjer, der passer til din situation. Du får et erfaringsbaseret samarbejde.
 • Værdifuld dialog
  Jeg forstår din forretning og skræddersyr min indsats til situationen. Du bliver inspireret til at handle.
Rum til forandring ApS

Book et uforpligtende inspirationsmøde

Uanset om der er basis for et samarbejde efterfølgende lover jeg, at du bliver inspireret til hvordan du kan få løst dine udfordringer.

Ring til mig på telefon (+45) 21 24 02 50 eller send en mail til lotte@rumtilforandring.dk. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.